Medewerker loonadministratie

Wij zoeken geen normale medewerker loonadministratie, wij zoeken jou!


WAT BIEDEN WIJ JOU?

Bij Axis Accountants geloven wij in maatwerk. 


Dat geldt ook voor onze medewerkers. 

Iedere medewerker heeft zijn eigen verantwoordelijkheden en heeft daarbinnen veel vrijheid om zijn eigen werk in te richten zoals hij of zij dat het beste vindt. Je werkt in een klein en persoonlijk team. Je zult je bij ons al snel op je gemak voelen. Je kunt rekenen op een marktconform salaris en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen door het volgen van cursussen en/of opleidingen. 


FUNCTIE INHOUD

Als salarisadministrateur heb je veel contact met klanten. Na een inwerkperiode wordt je het vaste aanspreekpunt voor alle vragen van jouw klanten op het gebied van personeel en salarissen. Met de meeste klanten bouw je een persoonlijke band op en staat ze bij met raad en daad. Je staat er echter niet alleen voor. Je kunt altijd rekenen op jouw collega’s. Het wordt gewaardeerd als je je mening geeft en je zult gevraagd worden naar jouw mening over klanten waar je bij betrokken bent.

JOUW PROFIEL

  • Opleiding: MBO Loonadministratie, PDL of studerend hiervoor;
  • Je hebt ervaring in een financiële rol;
  • Je bent 20-24 uur p/w beschikbaar;
  • Je bent professioneel, positief en representatief in de omgang met klanten & collega’s;
  • Je hebt een proactieve houding en je weet in te spelen op de behoeftes van klanten;
  • Je communiceert helder;
  • Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken in een klein team en ervaren hoe veelzijdig het MKB voor jou kan zijn ? Wij maken graag kennis ! Voor meer informatie over de vacature en het inzenden van jouw sollicitatie kun je contact opnemen met Ariën Pos door te mailen naar a.pos@axis-accountants.com of door te bellen naar 06-54281918.